Ο Βρεφονηπιακός μας

 

Ο βρεφονηπιακός σταθμός λειτουργεί με την επωνυμία "Αγκαλίτσα" στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς από το 1991. Το εργατικό προσωπικό του σταθμού από την έναρξη της λειτουργίας του αποτελείται από τη Διευθύντρια, δύο βρεφονηπιοκόμους, μια καθαρίστρια. Η δομή είναι ανάλογη των προτύπων που θέτει η Διεύθυνση της Κοινωνικής Πρόνοιας ανάλογα με την άδεια φύλαξης ατόμων (30) που έχει αδειοδοτηθεί η επιχείρηση. Η περιοχή που εδρεύει η επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη σε πληθυσμό περιοχή που καθιστά άμεση την ανάγκη λειτουργίας ειδικών χώρων φύλαξης και εκπαίδευσης παιδιών κατά τις ώρες εργασίας των γονέων. Η ανάγκη εκμάθησης κοινωνικών και προσωπικών δεξιοτήτων από ποιοτικούς παιδικούς σταθμούς είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ, από τη στιγμή που οι γονείς λόγω του έντονου ρυθμού εργασίας της εποχής μας δεν μπορούν να δώσουν τον χρόνο και τη σημασία που αρμόζει στα παιδιά για τη διαπαιδαγώγησή τους.
Οι χώροι της επιχείρησης είναι ειδικά διαμορφωμένοι για την ταυτόχρονη λειτουργία βρεφικού και νηπιακού σταθμού. Στο ισόγειο βρίσκεται το γραφείο, χώρος 100 τμ που είναι ειδικά διαμορφωμένος για τα παιδιά νηπιακών ηλικιών και ξεχωριστές παιδικές τουαλέτες αγοριών-κοριτσιών. Μέσω εσωτερικής πρόσβασης, στον 1ο όροφο βρίσκεται και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος 50 τμ για τις βρεφικές ηλικίες, με βρεφικά κρεβάτια και ξεχωριστό αλλακτήριο ρούχων. Όπισθεν του παιδικού σταθμού υπάρχει ιδιωτική παιδική χαρά.
 
  
Ο σταθμός μας τηρεί όλες τις παραμέτρους υγιεινής και ασφάλειας που θέτει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας από την οποία και ελεγχόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 


Επικοινωνία

Αγκαλίτσα Παιδικός - Βρεφονηπιακός Σταθμός

Ολυμπιάδος 11, Νέα Κρήνη

Ωράριο λειτουργίας:
07:00 - 17:00


Τηλ. : 2310 450 580
Κιν. : 6978 485 282